Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

Чемпіонат Європи з футболу

24.05.2016

Інтер Атлетика на чемпіонаті Європи з футболу

ГК "Інтер Атлетика" виступила спонсором збірної команди України серед міських голів на чемпіонаті Європи з футболу, який проходив в чеському місті Угерське Градіште з 17 по 21 травня. Даний чемпіонат проводиться раз в 4 роки, як і основний чемпіонат Європи з футболу і в цей раз це вже був третій такий турнір. Крім української команди, в чемпіонаті також взяли участь команди Чехії, Словаччини, Австрії, Італії, Хорватії, Словенії, Німеччини та Польщі. Впевнено вийшовши з відбіркової групи, наша команда виявилася сильнішою збірної Польщі в чвертьфіналі. Поступившись у півфіналі майбутнім переможцям турніру - збірній Словаччини, і в матчі за 3-е місце господарям турніру - збірній Чехії, наша команда закінчила турнір на 4-му місці. Чемпіонат був відмінно організований, а всі матчі пройшли в чесній і запеклій боротьбі.

Під час турніру було проведено багато плідних зустрічей, під час яких вдалося обговорити шляхи розвитку українських спортивних об'єктів і перейняти досвід європейських міст з розвитку спортивної інфраструктури та проведення спортивних заходів. За попередньою домовленістю, в травні наступного року товариський турнір серед мерів європейських буде організований в Києві, участь в якому вже підтвердили команди мерів Італії, Німеччини, Австрії та Польщі.

ГК "Інтер Атлетика" завжди підтримує різні спортивні заходи, які сприяють популяризації спорту і поліпшенню іміджу нашої країни, тому ми дуже раді, що завдяки нашій допомозі українська команда змогла прийняти участь в такому цікавому турнірі.


Повернення до списку