Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

Вшанування ветеранів Великої Вітчизняної Війни Групою компаній "Інтер Атлетика"

10.05.2012

9 травня на території Групи компаній "Інтер Атлетика" в Бучі відбулося вшанування ветеранів Великої Вітчизняної Війни.

Ветеранам були продемонстровані спортивні тренажери, гімнастичні та дитячі ігрові комплекси власного виробництва. Гості тепло відгукнулися про напрямки діяльності нашої компанії, відзначивши, що "Інтер Атлетика" займається потрібною і благородною справою, піклуючись про здоров'я підростаючого покоління і всієї нації в цілому. Особливу увагу привернула лінійка вуличних тренажерів, яка надається для комплектування спортивних майданчиків у військових частинах.

За святковим столом слова подяки ветеранам висловили Генеральний директор Групи компаній "Інтер Атлетика" Олександр Руденко та директор Торгового Дому "Спорт" Максим Шкуратов, запевнивши, що подвиг їх не забутий, а пам'ять про загиблих безсмертна.

Неспішна бесіда під час банкету чергувалася тостами, спогадами і військовими піснями.

На заході були присутні відомі і заслужені ветерани: Домбровський В'ячеслав Франкович, Талденко Віктор Петрович, Гриненко Олексій Васильович та ін. З боку сучасних кадрових військових, був присутній командир бригади зв'язку полковник Євген Кубрак.

Під завісу вшанування всім ветеранам були вручені пам'ятні подарунки - наша посильна допомога і данина людям, які захистили нашу країну від німецько-фашистських загарбників.

Від щирого серця ще раз бажаємо їм здоров'я, довголіття і постійного визнання заслуг перед народом.


Повернення до списку