Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

Феєрична презентація продукції «Інтер Атлетика» на FSB Cologne

15.11.2017

Феєрична презентація продукції «Інтер Атлетика» на FSB Cologne 2017

Кельн. Виставковий центр Koelnmesse. Найкраще місце для того, щоб провести зустріч компаній, які на сьогоднішній     день є лідерами на світовому ринку в сфері виробництва обладнання для зон відпочинку, спортивних споруд і     басейнів. Саме тут конструктори можуть продемонструвати свої нові тренди, а бізнесмени має можливість     укласти мільйонні контракти для нових проектів. Понад 650 компаній з 45 країн приїхали представити свою     продукцію і задати напрямок на наступний рік в своїй галузі. ГК «Інтератлетика» також виявилася в центрі     масштабної події і традиційно взяла участь у найвідомішому тематичному заході 2017 року.

"Интератлетика" на FSB Cologine 2017

Цілих чотири листопадових дня обладнання компанії перебувала на стенді, де нікого не залишило байдужим. ГК «Інтератлетика» відзначилася стилем, якістю представленої продукції та великим потоком зацікавлених клієнтів. Нові лінійки дитячого, спортивного та садово-паркового обладнання зацікавили безліч зарубіжних представників компаній.

Сучасні рішення оцінили по достоїнству!

Відвідувачі виставки гідно оцінили нові ігрові комплекси, виготовлені з урахуванням сучасних тенденцій: з     HPL пластика, який стійкий до погодних умов і має більш тривалий термін експлуатації в порівнянні з     деревом і фанерою. Багатьох клієнтів особливо порадувало оригінальне колірне рішення обладнання. традиційно     стримані представники компаній країн Скандинавії, які відрізняються вимогливістю до кожної деталі,     відзначили нову лінійку за лаконічний дизайн і функціональність. Також ігровим обладнанням зацікавилися такі     країни як Італія, Іспанія, Латвія, Литва, Португалія, Ізраїль, Вірменія, Польща, Макао, Австралія та інші.

Інший сенсацією для учасників виставки стало обладнання для воркаута виробництва ГК «Інтератлетика».      Яскравий дизайн конструкції зробив стенд центром уваги. Відвідувачі підходили, відчували обладнання,      фотографувалися і активно обговорювали деталі майбутньої угоди.

Виставка стала чудовою нагодою зустрітися з нашими партнерами, завести нові знайомства і просто поспілкуватися      з уже існуючими клієнтами. Знаковими подіями заходу стали ті моменти, коли задоволені клієнти підходили і      ділилися фотографіями вже придбаної продукцією.

Бачити наші майданчики, тренажери, лавки в Барселоні, Ризі, Варшаві та інших європейських містах - що може бути      більш надихаючим для команди "Інтератлетика"? Це справжнісінький доказ того, що спортивне обладнання      нашого виробництва завоювало популярність у всьому світі!

Виставка для ГК «Інтератлетика» - більш ніж вдале захід. Більше сотні зацікавлених покупців залишили      свої контакти для подальшої співпраці. Компанія в черговий раз голосно заявила про себе - і не збирається на      цьому зупинятися. Сьогодні ми з упевненістю можемо заявити - через 2 роки, стенд з поліпшеною і      прогресивної технікою буде центром всієї виставки!

Повернення до списку