Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

Фітнес бомба підсумки

12.07.2011

C 29 квітня по 1 травня 2011 року в виставковому центрі парку ім. Пушкіна проходив фестиваль "Фітнес-Бомба", в рамках якого проводилися змагання з фітнесу та бодіфітнесу, міжнародний суддівський семінар IFBB від Павла Філлеборна (Польща), майстер-класи з фітнес індустрії, різні конкурси та нагородження. "Фітнес бомба" - перший масштабний фестиваль, на якому були представлені всі сфери фітнесу.

Також, на фестивалі проходила міжнародна виставка "Краса. Здоров'я. Спорт", на якій був представлений широкий спектр товарів і послуг в сфері краси та здоров'я.

Компанія "Фітнес Трейдинг" на виставці представляла Концерн "Інтер Атлетика". На нашому стенді відвідувачі змогли ознайомитися з обладнанням, яке пропонує компанія на ринку України і експортує до багатьох країн світу. Це обладнання як власного виробництва (лінії NRG і X-Line), так і кардіо обладнання виробництва відомих зарубіжних компаній Sports Art. На виставці пройшла презентація оновленої лінії кардіо тренажерів Pulse.

У цьому році на фестивалі спеціальними гостями проекту стали Маркус Рул (Markus Ruhl) - найважчий і один з найтитулованіших бодібілдерів світу, який порадував всіх присутніх своїм показовим виступом, і Реджина да Сільва (Regiane da Silva) - абсолютна чемпіонка Світу з фітнесу з Бразилії , яка привезла яскравий показовий виступ. На стенді компанії "Інтер Атлетика" пройшла автограф-сесія спеціальних гостей фестивалю Макрус Рула, Реджини да Сільви і Матіаса Ботхова, абсолютного чемпіона Німеччини з бодібілдингу. Також гості фестивалю мали можливість ознайомитися з нашим обладнанням і протестувати деякі з тренажерів ліній Х-Line і NRG. Результат тестування перевершив всі очікування майстрів - і зовнішній вигляд, і якість тренажерів, за словами гостей, були чудові.

Головним тріумфатором Відкритого Кубка Києва з бодібілдінгу став Микола Карпук, який переміг в категорії атлетів "+85 кг" і отримав перше місце в "абсолютці"!

"Золото" в категорії "до 85 кг" завоював досвідчений Геннадій Ткаченко. Як завжди блищала на сцені чарівна Ольга Стьопіна, переможниця в категорії фітнес "понад 163 см". Довільні програми Ольги можна сміливо назвати спортивними шедеврами.

Олена Бездітна здобула перемогу в категорії фітнес "до 163 см". Також судді віддали перевагу Альоні і в абсолютній першості.

Серед чоловіків в фітнесі абсолютним переможцем змагань став Іван Настенко.

30 квітня на Відкритому Кубку Києва за версією IFBB з бодібілдингу та класичного фітнесу проходили змагання і були визначені володарі медалей.

Класичний бодібілдинг до 175 см

  1. Вергелес Віталій
  2. Мілько Костянтин
  3. Демидов Костянтин

Класичний бодібілдинг понад 175 см

  1. Подоляка Володимир
  2. Рашоянц Ігор
  3. Горенков Сергій

Класичний бодібілдинг, абсолютна першість

  1. Подоляка Володимир

Бодіфітнес, абсолютна категорія

  1. Новічкова Віра
  2. Горячун Юлія
  3. Гуріна Анастасія

Повернення до списку