Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

FSB Cologne

11.12.2015

FSB Cologne - міжнародна виставка спортивних споруд, басейнів і організації дозвілля. 27-30 жовтня, м. Кельн, Німеччина.

Міжнародна виставка спортивних споруд, басейнів і організації дозвілля FSB Cologne, яка проводиться в м. Кельн (Німеччина), ось уже на протязі 45-ти років є найбільшою і значною виставкою в сфері обладнання для рекреаційних зон, спортивних і розважальних комплексів. Учасники виставки FSB пропонують повний спектр новітніх технологій, ідей і концепцій для індустрії. Тут проходять презентації найочікуваніших будівельних та інвестиційних проектів поточного року.

Цього року виставка зібрала провідних представників 650-ти національних і міжнародних компаній з більш ніж 45-ти країн світу, які спеціалізуються на будівництві та облаштуванні рекреаційних зон, водних комплексах, а також критих і відкритих спортивних спорудах.

Як найбільша і найважливіша виставка в тематиці спорту і облаштування зон відпочинку в світі, FSB протягом багатьох років стала обов'язковим заходом для провідного українського виробника дитячих і спортивних майданчиків - Групи компаній "Інтер Атлетика". Не стала винятком і виставка 2015 го року. У період з 27-го по 30-те жовтня 2015 року стенд "Інтер Атлетики" відвідали представники понад 100-а компаній з 39-ти країн світу з метою обговорення умов потенційної співпраці. Якість і дизайн обладнання, представленого на виставці, справили гарне враження на зарубіжних представників ідентичних і суміжних галузей. А асортимент продукції, представлений в каталогах і брошурах, не залишив байдужим жодного відвідувача.

За результатами переговорів і кількістю отриманих запитів після виставки можна сміливо сказати, що "Інтер Атлетика" в черговий раз показала свою конкурентоспроможність як на міжнародному галузевому ринку, так і у країні в цілому.


Повернення до списку