Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

Футбольний турнір до Дня захисту дітей

30.05.2016

ГК "Інтер Атлетика" підтримала благодійний футбольний турнір до Дня захисту дітей.

28 - 29 травня в рамках підготовки до чемпіонату світу з футболу серед лікарів, який відбудеться в Іспанії на полях ФК "Барселона" в липні 2016 року, Українська футбольна асоціація медиків (УФАМ) організувала благодійний футбольний турнір до Дня захисту дітей - "Кубок УФАМ". Партнером заходу стала і ГК "Інтер Атлетика".

Турнір спрямований на популяризацію здорового способу життя серед дітей і молоді. В рамках проекту планується проведення Дня серця. Під час заходу досвідчені фахівці провідних установ МОЗ України проводитимуть майстер-класи для населення з питань профілактики і лікування захворювань серцево-судинної системи.

Змагання почалося 28 травня о 10 годині на центральному стадіоні міста Вишневе. Офіційне відкриття турніру - о 13:00. За кубок боролися 6 команд:

  • збірна футбольних журналістів;
  • збірна зірок естради і кіно України (ФК "Маестро");
  • збірна команда Збройних сил України;
  • збірна команда мерів міст і сіл України;
  • збірна лікарів України (чемпіон світу серед лікарів 2015);
  • команда "Манзана".

Турнір відбувся за підтримки Федерації футболу України, Міністерства охорони здоров'я України, Київської міської профспілки працівників охорони здоров'я, Міністерства оборони України, Києво-Святошинської районної ради, Українського медичного клубу, а також компанії "Інтер Атлетика".

Нагадаємо, що ГК "Інтер Атлетика" традиційно підтримує заходи, спрямовані на розвиток і популяризацію спорту та здорового способу життя в Україні.


Повернення до списку