Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

ГК «Інтер Атлетика» стала партнером всеукраїнських змагань «Ігри Героїв»

05.08.2018

ГК «Інтер Атлетика» стала одним із партнерів всеукраїнських змагань «Ігри Героїв». У кожному турнірі, які відбуваються в різних містах України, беруть участь спортсмени з усіх областей. Хлопці проявляють по-справжньому командний дух та величезну волю до перемоги!

Головний намір «Ігор героїв» – психологічне та фізкультурно-спортивне відновлення військовослужбовців, соціальне пристосування людей з інвалідністю, запровадження та популяризація спортивної діяльності серед юнацтва, соціально незахищених категоріях населення. Це змагання, які призначені для демонстрації життєвих перемог над собою. Наші атлети вже зараз увійшли в топ-6 атлетів світу у своїх групах.

01.jpg

Довідка. Ігри героїв – спортивний турнір із кросфіту. Започаткований у США, а від 21 травня 2016 року проводиться й серед ветеранів та цивільних з інвалідністю в Україні. Ініціатор спецпроекту «Ігри героїв» – Євген Коваль. Учасники своїм особистим прикладом показують іншим, що кожному до снаги жити повноцінним життям. А проект мотивує на заняття спортом.

Уперше захід відбувся у 2016 році в Києві, Харкові, Миколаєві, Дніпрі, Львові. За ці два роки було чимало здобутків і досягнень. Змагання мають декілька етапів: у цьому році перший етап відбувся в Харкові, а у вересні 2018 року в Києві проведуть всеукраїнський фінал змагань. Виступи охоплюють аспекти силового фітнесу, стронгмену, кросфіту. У Харкові провели змагання саме з кросфіту*.

Учасники змагань живуть повноцінним життям, займаються спортом та досягають своїх цілей, показуючи оточенню, що все можливо. Під час турнірів хлопці піднімають гирі, застрибують на ящики, піднімаються по канатах, підтягуються. Навколо насправді вирує енергія життя. «Ігри героїв» – це саме та ситуація, коли слово «змагання» та повідомлення результатів зайві. Усі учасники вже переможці – вони перемогли не тільки смерть, але і себе та свої страхи.

«Ігри Героїв» – унікальний зразок вдалої реабілітації поранених через спорт. Проект розвивається й нині виходить на міжнародний рівень, де в атлетів буде можливість позмагатись із пораненими військовими з-за кордону в кросфіті. Він об'єднує бійців, які готові працювати над собою самі та пробують ще, коли щось не вдається одразу. Адже завжди є друга спроба, і не скористатися нею – просто злочин щодо самого себе.

Команда ГК «Інтер Атлетика» висловлює подяку за довіру усім причетним до проекту. Впевнені, що наші спільні зусилля допоможуть здійснити заплановане та досягти найвищих цілей! Запрошуємо кожного стати частиною неймовірного заходу, прийти та підтримати учасників, бо саме підтримка дає сили для життя та надихає на подальші звершення.

*Кросфіт є системою вправ на силу та витривалість, об’єднуючи переважно аеробні навантаження, елементи важкої атлетики та функціонального багатоборства.


Повернення до списку