Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

Inter Atletika облаштовує майданчики для фізичної реабілітації

03.04.2024

З кожним роком наша компанія розширює та вдосконалює асортимент, поповнюючи лінійки вуличних та дитячих тренажерів, професійного обладнання для залів та домашніх тренажерів. Виробник Inter Atletika враховує актуальні запити і потреби користувачів, орієнтуючись на які, запускає у виробництво ті або інші моделі, а також облаштовує відповідні майданчики. Так, наприкінці жовтня на території Київського обласного центру ментального здоров'я в місті Ворзель, в якому перебувають на лікуванні та проходять реабілітацію військовослужбовці, було встановлено вуличне обладнання реабілітаційного направлення.

Майже водночас, у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн і репресованих ім. Ю. Липи у Винниках, облаштували відразу два майданчики на відкритому просторі: один для занять спортом, а інший – для відновлення функціональності організму після операцій та травм. Український виробник пропонує як комплексний підхід в облаштуванні реабілітаційних майданчиків, так і окремі позиції, які можна встановлювати на спортмайданчиках, на території санаторіїв, лікарень, реабілітаційних центрів, в парках, на пляжах або в дворах багатоповерхівок.

Реабілітаційні тренажери в процесі відновлення фізичної активності

Використання спеціального обладнання у терапевтичній практиці дає змогу проводити необхідні реабілітаційні процедури на високому рівні та сприяє якісному і швидкому відновленню фізичної активності. Регулярні тренування мають ряд переваг:

  • Обладнання для реабілітації допомагає відновити звичну рухливість після травм чи операцій, сприяючи розвитку координації, м'язової сили та поліпшенню рухової активності суглобів.
  • Тренажери ефективні в процесі реабілітації після інсульту та інших захворювань неврологічного характеру. При систематичному підході до занять покращується нейромоторний контроль та пришвидшується процес відновлення функціональності і рухової активності всього тіла.
  • Спортивно-реабілітаційне вуличне обладнання відіграє важливу роль у психологічному відновленні, допомагає зменшити стрес, депресію та тривогу.

Регулярне виконання вправ і чітке дотримання прописаної тренувальної програми сприяє поліпшенню мікроциркуляції, збільшенню діапазону рухів суглобів, зменшенню больового синдрому, покращенню сили та м'язового тонусу, покращенню загального самопочуття.

Переваги тренажерів для реабілітації та користь від занять

Відзначимо, що ми отримали багато позитивних відгуків безпосередньо від користувачів – військових та пацієнтів, які на власному досвіді переконалися в ефективності нашої продукції в процесі відновлення.

  • Одна з головних переваг тренажерів – можливість адаптувати заняття індивідуально під кожного користувача, враховуючи його запити і рівень фізичної підготовки.
  • Щадне навантаження на суглоби і опорно-руховий апарат дозволяють м'яко пропрацьовувати їх, при цьому ефективно навантажувати м'язи.
  • Доступність – ще один незаперечний плюс реабілітаційних тренажерів. Вони встановлюються під відкритим небом, що дає змогу не сплачувати за заняття і тренуватися в зручний час.

Ми наголошуємо, що в процесі реабілітації важливо чітко дотримуватися рекомендацій лікаря щодо розроблення індивідуальної тренувальної програми і не займатися понаднормово!

Новинки реабілітаційного обладнання від Inter Atletika

Лінійка тренажерів поповнилася новинками, такими як плечова арка, поручень хвилястий, поручень вертикальний, платформа для балансування, станція для розтягувань, балка для балансування, пальцеві сходи та інші. Також в асортименті багато інших моделей: батерфляй, повітряний ходок, тренажер для преса, розгинач стегна, степпер, жим ногами, твістер та інше. Величезний вибір спортінвентарю дає змогу максимально ефективно працювати з усім тілом.

Все обладнання відрізняється універсальністю, простотою в користуванні і доступністю, адже встановлюється на вулиці. Тренажери підходять як в якості відновлювальної терапії, так і для звичної програми тренувань. Вуличне спортивне обладнання для реабілітації рекомендується встановлювати на території оздоровчих та реабілітаційних центрів, лікарень, майданчиків для занять спортом відкритого типу.


Повернення до списку