Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

InterBuildExpo 2016

13.04.2016

Найбільший будівельний форум країни InterBuildExpo 2016 завершено!

Сьогодні в Києві з неймовірним успіхом завершила свою роботу найбільша Міжнародна будівельна виставка України InterBuildExpo 2016, на якій був представлений стенд Групи компаній "Інтер Атлетика".

Интер Атлетика

InterBuildExpo 2016 - найбільший в Україні будівельний форум, який щорічно збирає компанії, що демонструють інноваційні матеріали і технології в галузі будівництва, архітектури та дизайну. Форум проводиться раз на рік, і, починаючи з 1994 року, вважається найбільш масштабним і престижною подією галузі.

Компанії "Інтер Атлетика" випала нагода наживо поспілкуватися з представниками основних гравців ринку, обговорити останні тенденції. Протягом чотирьох днів менеджерами компанії налагоджувалися ділові контакти з потенційними покупцями і партнерами. Ми брали участь в демонстрації і обговореннях актуальних новинок. Також дана виставка - це відмінний шанс відкрити нові горизонти, розширити ринки збуту.

Висвітлювали подію більше 60 журналістів з України та зарубіжних країн.

За 4 дні роботи форуму його програмні заходи відвідало більше 2 000 чоловік.

Група компаній "Інтер Атлетика" висловлює щиру подяку компаніям-учасницям, партнерам і співорганізаторам заходів, а також відвідувачам за їх активний інтерес до нашої продукції і бажає всім натхнення, творчих успіхів і процвітання!

До зустрічі на міжнародній будівельній виставці InterBuildExpo в березні 2017 року!

Повернення до списку