Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

InterBuildExpo 2017

18.04.2017

Кінець березня в компанії "Інтер Атлетика" пройшов в роботі на найбільшій міжнародній будівельній виставці України InterBuildExpo.

З 29 березня по 1 квітня InterBuildExpo стала місцем зустрічі всього будівельного бомонду країни і названа кращим, найбільш успішним проектом за останні роки. У ці дні виставковий центр "КиївЕкспоПлаза" відвідало 26 000 відвідувачів, що говорить про великий інтерес жителів України до будівельної індустрії. Три павільйони і величезний вуличний майданчик були заповнені стендами найкращих компаній і виробників. Наш стенд, один з найбільших серед виробників дитячого та спортивного обладнання, був оформлений у вигляді ігрового майданчика, з великим ігровим комплексом, гойдалками, парковими лавками і урнами, вуличними тренажерами і всіма варіантами підлогових спортивних покриттів.

Наш стенд відвідало понад 1500 людей. Було роздано близько 1000 комплектів рекламної продукції, візиток і сувенірів.

Презентовано новинки елементів дитячих майданчиків і покриттів, нові каталоги продукції.

Протягом 4 днів 15 регіональних менеджерів спілкувалися з потенційними клієнтами з усієї України.

Виставка InterBuildExpo в цьому році вразила своїми масштабами і кількістю учасників. День за днем ​​ми зустрічали людей на нашому стенді, проводили переговори і укладали договори.

Величезна подяка організаторам за прекрасну можливість показати свою продукцію і заявити про себе. Всім колективом сподіваємося, що отримані контакти перетворяться в улюблених і постійних клієнтів!


Повернення до списку