Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

Історія компанії InterAtletika

09.08.2007

1992 року Командою офіцерів запасу в м.Києві зареєстровано підприємство "Центр спеціальної підготовки імені 108 окремого полку особливого призначення Головного Розвідувального Управління Генерального Штабу МО СРСР".

1992 року Зусилля команди однодумців по наповненню ринку України якісними спортивними товарами дали результат - в одному зі спортивних магазинів м.Києва проданий перший спортивний тренажер!

1993 року Відкриття в м. Москві першого офісу компанії "Міжнародний центр спортивного обладнання та екіпіровки В-Спорт". Все та ж мета - наповнення ринку якісними спортивними товарами. Тепер і в Російській Федерації!

1994 рік В м. Києві відкрито і функціонує один з перших тренажерних залів. Все обладнання поставлено компанією! Дилерська мережа спортивних магазинів і партнерів щільно охоплює весь Київ і прилеглі області.

1995 рік Компанія "Міжнародний центр спортивного обладнання та екіпіровки В-Спорт" проводить перші збори своїх представників і партнерів. Торгова мережа Компанії активно працює в 16 регіонах Російської Федерації!

1996 рік В м. Києві зареєстрована компанія "Центр спортивних товарів "Атлетика" і відкрито перший роздрібний магазин спортивних товарів.

1997 рік Офіси компанії на території України та Російської Федерації отримали перші контейнери з кардіотренажерами для дому та тренажерних залів з Німеччини і Тайваню. Асортимент продаваних тренажерів значно розширився. Почалося активне співробітництво із зарубіжними виробниками спортивних тренажерів і товарів для спорту!

1998 рік у м. Києві зареєстрована компанія "Київ-Спорт". Завершено первинний етап формування торговельної мережі з продажу спортивних товарів на території України. Охоплені всі області і великі міста України!

1999 рік у м. Москві відкритий і функціонує один з перших тренажерних залів. Все обладнання поставлено компанією! Відвідування залу співробітниками силових структур і військовослужбовцями здійснюється безоплатно!

2000 рік у м. Києві зареєстрована компанія "Спортивний магазин "Інтер Атлетика". Остаточно сформувалася торгова марка - "Інтер Атлетика". Йде підготовка до початку виробництва компанією спортивних тренажерів. Перші креслення і патенти!

2001 год На власному заводі групи компаній в м.Чернігові (Україна) прийнятий на роботу перший співробітник - директор. Виготовлено дослідну партію шведських стінок - 17 штук!

2002 рік Спроектований, запатентований і виготовлений перший комплекс професійних тренажерів "Inter Atletik Gym" - 24 найменування. Перші тренажерні зали оснащені обладнанням компанії!

2003 рік Лінія професійних тренажерів розширена до 68 найменувань, освоєно випуск штанг, грифів, ручок, дисків. Кількість постійних партнерів компанії досягла ста!

2004 рік Компанія вперше бере участь в найпрестижнішій міжнародній виставці спортивних товарів - "FIBO" (Німеччина, м. Ессен), згодом участь стане щорічною. Успішно виконано 1-й міжнародний контракт - постачання професійного обладнання в Німеччину. Лінія тренажерів для будинку включає 22 найменування.

2005 рік Створено наступний комплекс професійних спортивних тренажерів "Tetra Gym", на основі круглого сталевого профілю. Комплекс налічує 33 тренажера і є найкращим в світі в своєму класі. Розпочато виробництво дитячого спортивно-ігрового обладнання, проводиться понад 50 найменувань яскравих, кольорових і функціональних виробів для установки на відкритому повітрі (дитячі майданчики, двори, дитячі садки, школи, санаторії, парки і т.д.) Спортивно - тренажерне обладнання торгової марки "Інтер Атлетика" поставляється в 17 країн світу. У м. Москві відкрито новий офіс. Торгова мережа Компанії працює в 68 регіонах Російської Федерації. Перша генеральна конференція групи Компаній "Інтер Атлетика". У заході взяло участь 80 дилерів компанії з 25 регіонів України, а також дилери з Росії, Казахстану і Азербайджану, які займаються торгівлею товарів виробництва "Інтер Атлетика".

2006 рік Пройдено сертифікація виробництва німецької лабораторії TUV, компанія отримала сертифікат системи управління якістю ISO 9001-2000!

2007 рік Завершена реорганізація групи компаній в міжнародний концерн "Інтер Атлетика". До складу концерну увійшло 8 великих компаній. Штат концерну - 600 осіб.

Повернення до списку