Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

КомунТех 2015

15.12.2015

XIII Міжнародна спеціалізована виставка КомунТех - 2015. 10 - 13 листопада, Київ, Броварський пр-т. 15, Україна.

Звіт за результатами проведення XIII Міжнародної спеціалізованої виставки КомунТех - 2015

10 - 13 листопада на території Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський пр-т., 15) відбулися провідні галузеві заходи: XІ Міжнародний конгрес "Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства", XIII Міжнародна спеціалізована виставка "КомунТех - 2015", VІІ Міжнародний інвестиційний бізнес - форум з питань енергоефективності та відновлюваної енергетики.

Мета цих заходів: надати можливість широкому колу фахівців ознайомитися з вітчизняними зразками новітніх технологій та обладнання для широкого застосування в ЖКГ, будівельної галузі, промисловості, АПК; сприяти комплексному вирішенню нагальних питань для удосконалення системи управління і технічного переоснащення комунальних підприємств, раціонального використання енергетичних ресурсів.

Незмінний ідеолог і організатор Конгресу - Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово - комунального господарства України.

Організатор виставки: ТОВ "Міжнародний виставковий центр", за підтримки Київської міської державної адміністрації та Асоціації міст України.

Як досить велика і важлива виставка в тематиці облаштування житлово - комунального господарства, КомунТех протягом багатьох років стала обов'язковим заходом для провідного українського виробника дитячих і спортивних майданчиків - Групи компаній "Інтер Атлетика". Не стала винятком і виставка 2015 го року. У період з 10 - 13 листопада 2015 року стенд "Інтер Атлетики" відвідали представники понад 100-а організацій з метою обговорити умови потенційного співробітництва. Якість і дизайн обладнання, представленого на виставці, справили гарне враження на представників житлово - комунальних господарств, ідентичних та суміжних галузей. А асортимент продукції, представлений в каталогах і брошурах, не залишив байдужим жодного відвідувача.

За результатами переговорів, кількості отриманих запитів після виставки можна сміливо сказати, що "Інтер Атлетика" в черговий раз показала свою провідну роль на галузевому ринку.


Повернення до списку