Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

Меценатство Концерну "Інтер Атлетика"

08.12.2008

5 грудня 2008 під патронатом Концерну "Інтер Атлетика" в учнів Київської спеціальної школи - інтернат № 6 для глухих дітей відбулося подвійне свято: святкування 108-річчя школи та відкриття дитячого майданчика, яку презентувала "Інтер Атлетика" в рамках проведення акції Асоціації "Спортивна індустрія України" - "Спортивна індустрія - соціально не захищеним".

Почесними гостями свята стали: Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Павленко Юрій Олексійович; Голова комітету ВР України, президент асоціації "Спортивна індустрія України" Сушкевич Валерій Михайлович; засновники Концерну "Інтер Атлетика" Івасик Олена Іванівна, Лебедько Олексій Олександрович, виконавчий директор "Спортивна індустрія України" Георгій Петрович Копилов та інші.

Свято пройшло в теплій дружній атмосфері, гості відвідали музей історії школи, подивилися концерт шкільного гуртка "Соняшник".

З вітальним словом виступив Юрій Павленко, який висловив вдячність дирекції школи за високий рівень організації виховного процесу глухих дітей, адже саме в останні роки школа втілює в життя програму інтегрованого навчання, за якою глухі діти навчаються з дітьми з мовними проблемами. "Наша спільна праця - сказав міністр - щоб кожен указ президента і постанову уряду виконувалися, щоб у кожної дитини був шанс на щасливе життя!". При цьому всі присутні відзначили важливість виховання дітей по інтегрованій методикою, про що свідчать успіхи школи-інтернату № 6 для глухих дітей.

Також Юрій Олексійович загострив увагу на важливості відродження стародавніх традицій меценатства в особі Концерну "Інтер Атлетика", який встановив дитячий майданчик для дітей.

З вітальним словом до гостей та учням школи звернувся Валерій Сушкевич, відзначивши, що відвідування цієї школи стало справжньою традицією: "Приїжджаю сам, беру з собою хороших людей. От сьогодні зі мною Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту, члени асоціації "Спортивна індустрія України", Концерн "Інтер Атлетика". І це не перший раз, коли "Спортивна індустрія" та "Інтер Атлетика" роблять все, для того щоб фізична культура і спорт стали більш доступними для наших співвітчизників, у тому числі і для маленьких українців".

В продовження свята гості переглянули чудовий концерт у виконанні учнів школи. По-справжньому порадувала програма виступів: пісні і гімн школи "Дім на горі", виконані на мові жестів, танець "Макарена", хіп-хоп танець і пісенно-танцювальна композиція "Наша Україна".

З промовою виступила співзасновник Концерну "Інтер Атлетика" Івасик Олена Іванівна, яка від душі подякувала вчителям та учням школи за чудовий концерт і прекрасну можливість зробити добру справу для таких обдарованих і розумних дітей. "Ми думаємо, що цей подарунок стане чудовим прикладом для всіх підприємств України. Навіть в умовах кризи необхідно допомагати дітям, адже вони - наше майбутнє!". Олена Іванівна запевнила, що Концерн "Інтер Атлетика" буде продовжувати цю традицію меценатства.


Повернення до списку