Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

Міжнародна виставка КyivBuild 2017

20.03.2017

Початок березня для нашої компанії - час, коли важливо зібратися з силами, закінчити всі зимові справи і акумулювати всю енергію до початку сезону.

Скоро зійдуть сніги, розтане земля і почнуться замовлення, монтаж, доставки, зустрічі з новими і постійними клієнтами.

За давньою традицією, на початку весни ми беремо участь в одній з найбільших будівельних виставок України KyivBuild. Цього року двадцять перша Міжнародна виставка будівельних матеріалів та інтер'єрних рішень була насичена заходами і тематичними конференціями.

За три дні стенд Інтер Атлетики відвідало більше 500 чоловік, було зафіксовано більше ста корисних контактів і укладено кілька договорів прямо в переговорній зоні нашого стенду. 60 квадратних метрів виставкового простору нашої компанії були оформлені під дитячий ігровий і спортивний майданчик, з елементами садово-паркового асортименту.

Новинки продукції можна було помацати, уважно розглянути і отримати грамотну консультацію регіональних менеджерів. Також у всіх відвідувачів була можливість ознайомитися з варіантами спортивних покриттів і взяти рекламну продукцію з цікавої теми. Жодне питання не залишився без відповіді, жоден відвідувач не пішов від нас без посмішки, адже наша справа - здоров'я нації і разом з нашими клієнтами ми допомагаємо дітям і дорослим ставати здоровішими, сильнішими і міцнішими!


Повернення до списку