Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

Будівельники повинні пам'ятати про дітей

11.04.2011

Група компаній "Інтер Атлетика" взяла участь в 15-ій міжнародній будівельній виставці "KyivBuild 2011", яка проходила 23-26 лютого в МВЦ на Броварському проспекті. Свою продукцію представляв "Центр дитячого і спортивного устаткування", що має досвід облаштування більше 2500 дитячих ігрових і спортивних майданчиків в Україні і за кордоном.

"Центр дитячого і спортивного обладнання", що входить до складу Групи компаній "Інтер Атлетика", не вперше бере участь в спеціалізованих виставках будівельної індустрії, з успіхом визначаючи новий тренд в облаштуванні житлових комплексів. Будівельники все частіше використовують європейський досвід, який, передусім, схиляє вітчизняних девелоперів, враховувати соціальні потреби споживача. Продукція "Інтер Атлетики" за свою багаторічну історію незмінно викликала інтерес на виставках за кордоном, де завжди приділяли особливу увагу створенню навколо житлових будівель інфраструктури, що дозволяє жителям вести здоровий спосіб життя. Тому удвічі приємний інтерес вітчизняних будівельних компаній не лише до представленого дитячого ігрового устаткування і гімнастичних комплексів, але і до вуличних тренажерів, штучних покриттів для майданчиків ігрових видів спорту. Це говорить про те що будівельна індустрія вже виходить з кризи і орієнтується на соціальний світовий досвід.

Необхідно помітити, що виставка виправдала свій статус міжнародною, і на стендах можна було чути і російську, і білоруську, і англійську, і німецьку, і китайську мову, що не лише говорить про інтерес до нашого ринку але і про оцінку якості продукції виробленої в Україні. За твердженням організаторів "KyivBuild 2011" географія учасників налічувала 26 країн, а усього на стендах було представлено 278 компаній. Не дивлячись на те, що наш стенд, а він був одним з найбільших по площі на перший погляд дещо "вибивався" із загальної тематики заходу, інтерес до нього зберігався упродовж усіх чотирьох днів роботи. А в процесі спілкування з представниками нашої компанії усі погоджувалися що сучасні об'єкти будівництва повинні плануватися з місцями активного відпочинку і можливістю займатися спортом. Для багатьох відвідувачів стенду стало відкриттям що Група компаній "Інтер Атлетика" не лише є виробником сучасного дитячого ігрового і спортивного устаткування, але і єдиною на Україні власницею сертифікату безпеки європейським нормам TÜV EN1176.

Якщо запитати самого себе, щоб я хотів бачити у дворі свого будинку і чесно відповісти на це питання, то, швидше за все, на першому місці буде сучасний і безпечний дитячий ігровий майданчик, тому як про своїх дітей думається в першу чергу. А якщо прибудинкова територія матиме майданчик з вуличними тренажерами, майданчиками для заняття тенісом, баскетболом, волейболом, футболом, то ми не замислюючись виберемо таке місце для проживання. І, якщо вже до нашої продукції є такий непідробний інтерес, то в недалекому майбутньому люди отримають можливість вибрати для себе місце, де зможуть реалізувати своє бажання, рости здоровою і активною сім'єю.

Ми усі хочемо змінити своє життя на краще, причому не в майбутньому, а вже зараз - для цього не варто чекати, коли архітектори впишуть в план, а будівельники побудують двір вашої мрії, ви можете зв'язатися з представниками нашої компанії... і наблизити її...

Немає ціннішого вкладення грошових коштів, чим вкладення в здоров'я своєї сім'ї!


Повернення до списку