Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

У Києві відкрито реабілітаційний центр Європейського рівня

12.07.2011

У квітні 2011 року в місті Києві по вулиці Артема 50 відкрився реабілітаційний центр Європейського рівня - Центр доктора Бубновського. Варто зазначити, що це шостий реабілітаційний центр в Україні, який працює за унікальною системою реабілітації професора кафедри медико-біологічних дисциплін Сергія Михайловича Бубновського.

Принцип роботи даних клінік заснований на лікуванні захворювань хребта та опорно-рухового апарату шляхом заняття на біомеханічно вивірених професійних тренажерах.

Група Компаній Інтер Атлетика - надійний партнер цього центру з 2009 року і нам дуже приємно, що кожна клініка реабілітації, що працює на принципах професора Бубновського в Україні, укомплектована обладнанням нашої компанії.

В Україні Реабілітаційний центр на Артема 50 є центральним відділенням і підхід до комплектації тренажерами даного центру був воістину скрупульозним. Комісія професійних лікарів після численних випробувань і тестувань зупинила свій вибір на тренажерному комплексі Inter Atletik Gym.

Також хочемо зазначити, що в червні відкривається такий же центр в Донецьку і він також буде обладнаний тренажерами нашої компанії. Бажаємо нашим постійним партнерам - центру доктора Бубновського - удачі в бізнесі і в подальшому відкриття нових центрів в Україні.


Повернення до списку