Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

У змаганнях за звання кращої спортивної команди перемогла дружба

День фізичної культури і спорту в Україні відсвяткували 11 вересня! Цей день спортсмени, прихильники здорового способу життя і кожен, хто полюбляє відпочивати активно, святкували по-спортивному. Звичайно, таке свято не могло пройти повз активних, сповнених сил, енергії і любові до спорту співробітників компанії “Інтер Атлетика”.

Як все відбувалося?

Готувалися до цього свята завчасно, і кожен з учасників робив це по-своєму: хтось інтенсивно покращував форму в тренажерному залі, інші тренувалися на відкритих спортивних майданчиках чи навіть вдома. Але найголовніше завдання було - організувати дійство і зібратися разом командам з Києва та Чернігова, щоб активно, весело і по-спортивному провести час! Тож, озброївшись хорошим настроєм, зібралися позмагатися команди від “Компанія Спорттехніка” та збірні команди від компанії “Інтер Атлетика”.

Змагання проходило на спортивній базі «SUNRISE» в м. Чернігів. Це найкраще місце для активного відпочинку, де можна з користю для здоров'я та тіла провести час і, звичайно, отримати величезний заряд позитивних емоцій.

Змагання проводилися з двох драйвових спортивних дисциплін: паркового волейболу та веслування на човнах «DRAGONBOAT».

Веслували, драйвували і ...таки перемагали?

Веслували на човнах «DRAGONBOAT» активно і драйвово три збірні команди!

Човни “Дракон” - величезні човни, що досягають в довжину цілих 12 метрів! І вміщує такий “дракоша” 22 людини, з яких: 20 - гребці, 1- рульовий, 1 - барабанщик, який задає ритм всім гребцям! Варто зазначити, що розвазі понад 2000 тисячі років, а прийшла вона до нас з самого Китаю.

Звичайно, гребля на воді потребує від кожного учасника гарної фізичної підготовки, повної віддачі, але найголовніше - це командна робота. Але всі, навіть ті, хто вперше взяв весло в руки, впоралися із завданням на УРА! Найкраще підготувалася збірна команда підрозділів “Дитяче ігрове обладнання” - саме вони пригребли до фінішу першими.

Як відкривали нові навики за грою в волейбол

Волейбол та ще й на свіжому повітрі - справді незабутні враження та емоції! Це чудова розминка для тіла, що одночасно допомагає зосередитись на процесі та залишити десь позаду думки про роботу та турботи! Позмагатися у грі з волейболу знайшлося більше охочих, ніж веслувати на на воді. В змаганнях взяли участь 7 команд з волейболу від “Компанія Спорттехніка” та 3 збірних команди від групи компаній «Інтер Атлетика».

Було весело й цікаво спробувати свої сили за грою. Хтось забув правила гри, оскільки останній раз грав в волейбол ще в школі, інші, навпаки - демонстрували найкращі якості. Але все забуте швидко згадалося, а азарт і бажання перемогти відкрили нові вміння та таланти!

Подолавши турнірну сітку, до фіналу змагань по волейболу вийшли команди: збірна цеху “Дитячі ігрові комплекси”, “Компанії Спорттехніка” та збірна підрозділів групи компаній «Інтер Атлетика». В запеклій боротьбі перемогу здобула збірна команда підрозділів групи компаній «Інтер Атлетика».

Після змагань учасники просто відпочивали, проводячи час за приємним спілкуванням.

Це було дійсно весело і драйвово!

Дякуємо “Компанії Спорттехніка” за організацію свята! Було активно, емоційно, шалено, неперевершено і незабутньо!