Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

Виставка ФІБО 2011

27.04.2011

У місті Ессен (Німеччина) з 14 по 17 квітня 2011 проходила 26-я виставка FIBO, що є всесвітньою виставкою номер один в області фітнесу, індустрії дозвілля та здорового способу життя.

Уже дев'ятий рік поспіль єдиним представником від України і країн колишнього Союзу є національний виробник спортивного обладнання ГК "Інтер Атлетика" - лідер на ринку спортивно-тренажерного обладнання. Компанія "Фітнес Трейдинг", що входить до складу "Інтер Атлетики", на своєму стенді презентувала силове обладнання власного виробництва: розширену нову лінію тренажерів X-Line, яка на сьогоднішній день налічує 45 тренажерів і оновлену преміум-лінію NRG. Наше обладнання привернуло увагу великої кількості відвідувачів і учасників своїм оригінальним дизайном, якісним виконанням і ціною. Відвідувачі мали можливість особисто протестувати наші тренажери. Після занять всі були одностайні в тому, що наша продукція має надійний вигляд, відчувається міцність конструкції, ергономіка і біомеханіка тренажерів ідеальна. А підтвердженням даних оцінок є те, що всі тренажери, представлені на виставці, були продані. Окрім цього, за час заходу було встановлено понад 250 контактів.

Виставка FIBO - це унікальна можливість ознайомитися з новинками та налагодити контакти з потенційними партнерами з усього світу. На ній щорічно представлено понад 560 стендів з 38 країн світу.


Повернення до списку