Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

Виставка "Ландшафт, дизайн та архітектура 2009"

09.04.2009

24-28 березня 2009 року у виставковому центрі "Київ Експоплаза" (м. Київ, вул.Салютна 5,) в рамках міжнародного форуму "Будівництво та архітектура - 2009" відбулася X міжнародна виставка "Ландшафт дизайн та архітектура 2009". ТОВ "Центр дитячого та спортивного обладнання" концерну "Інтер Атлетика" представив експозицію з дитячим ігровим обладнанням, вуличними тренажерами, садово-паркових меблів власного виробництва, так само були представлені у великому асортименті різні штучні покриття для дитячих та спортивних майданчиків.

Експозиція компанії користувалася великим інтересом в архітекторів, будівельних організацій, ландшафтних центрів і просто приватних осіб. Барвистий вигляд експозиції та високу якість представленої продукції приваблювало не тільки дорослих відвідувачів виставки, але й принесло велику радість дітям, вони із задоволенням грали на нашому обладнанні.

Незважаючи на кризовий стан в країні, інтерес до дитячих і спортивних майданчиків, зростає. Висококваліфікований, дружний і згуртований колектив ТОВ "Центр дитячого та спортивного обладнання" завжди готовий до роботи і співпраці з усіма зацікавленими особами! Наш девіз: "Від дитячого майданчика до олімпійській арені!".


Повернення до списку