Меню
Допомога ЗСУ
Ми разом і ми переможемо!

Нам 17 років

18.06.2009

11 червня група компаній "Інтер Атлетика" збирала своїх соратників, партнерів і друзів на душевне свято 17-річчя.

День народження вважається сімейним святом, на яке запрошують тільки родичів і найближчих друзів. Все так і було - прийшли нас привітати рідні нам душі і близькі товариші: Дутчак Мирослав Васильович - проректор Київського Національного університету фізичного виховання і спорту; Копилов Георгій Петрович - виконавчий директор Асоціації "Спортивна індустрія України"; Шмуклер Володимир Лазаревич - директор компанії "Євроіндекс"; Якимчук Володимир Васильович - генеральний директор української філії "Спортмастер", Генеральний Секретар, член президії АСИУ; Дерев'янко Олексій Петрович і Огільчін Іван Васильович - "Ерсте Банк"; Динін Вадим Миколайович - директор "Формаг-Київ" і менеджер відділу морських перевезень Донська Катерина Сергіївна; Масленін Євген Ільїн - директор фірми "Делмас" і багато інших, яких ми були раді бачити.

У всіх учасників заходу знайшлися теплі слова і щирі побажання. Президент групи компаній "Інтер Атлетика" Аниканов Євген В'ячеславович зазначив, що такий вік для фірми - це вже зрілість, досягти яку дозволили працівники підприємства, які є його золотим фондом. Засновник і заступник Голови Наглядової Ради Івасик Олена Іванівна також зазначила чудових людей, які довгий час знаходяться в рядах групи компаній "Інтер Атлетика" і закликала розділити її успіх на святкуванні 17-ї річниці підприємства. Голова Наглядової Ради Лебедько Олексій Олександрович проголошуючи тост, згадав, з чого починалася історія "Інтер Атлетики", перерахувавши поіменно всіх тих, хто стояв біля витоків компанії і залишився з нею донині.

Від імені засновника Руденко Олега Петровича слово взяв заступник генерального директора групи компаній "Інтер Атлетика" Руденко Олександр Петрович. В ході свого виступу, він закликав працівників підприємства зміцнювати позиції лідерів у виробництві професійного спортивного обладнання, дитячого ігрового і гімнастичного обладнання, шляхом освоєння нових технологій і збереження командного духу, властивого компанії на всьому шляху 17-річного розвитку.

Привітання змінювались тостами, конкурсними питаннями і піснями, які дарували нам гості заходу. В ході святкування переможцями конкурсу знавців стала команда "ТД Спорт", одного з найбільш мобільних підрозділів, що входять до групи компаній "Інтер Атлетика", що займається роздрібною та оптовою торгівлею спортивних товарів, вироблених як на українських потужностях, так і провідними світовими брендами, яким не соромно стати в ряд з нашою продукцією. 

Решта команд отримали призи за високий командний дух, волю до перемоги і докладні знання історії олімпійського руху, розвитку спорту та компанії, здатної стати в рекордні терміни лідером виробництва устаткування, спрямованого на зміцнення здоров'я української нації.

Варто додати, що свято не обмежилося одним днем ​​- на наступний день був намічений футбольний турнір між командами фірм, що входять в групу компаній "Інтер Атлетика", розігруючий перехідний Кубок. Рішенням керівників групи компаній вирішено було зробити Кубок з футболу традиційним, а форму проведення змагань відкритою. Тобто, наступний Кубок групи компаній "Інтер Атлетики" розіграти із запрошенням команд фірм-партнерів, з встановленням загального призового фонду.


Повернення до списку